elko marine
elko marine logo

Hybrid Deck 200 / 200 RS

 

Hybrid Deck 200

HD 200 otkriva najfinije najkvalitetnije stilove DeckBoat plovila sa unutrašnjim komforom. Opremljen svime što oličava cenjenu HD seriju, HD 200 se hvali prestižom i obećava sigurnost.

Godine bezbrižne plovidbe
uz garanciju Four Winns

Cenovnik za ovaj model čamca

Hybrid Deck 200 RS

HD 200 otkriva najfinije najkvalitetnije stilove DeckBoat plovila sa unutrašnjim komforom. Opremljen svime što oličava cenjenu HD seriju, HD 200 se hvali prestižom i obećava sigurnost.

Godine bezbrižne plovidbe
uz garanciju Four Winns

linija

 

Dodatne informacije
Dužina (m) 6.1 m
Širina (m) 2.54 m
Gaz 89 cm
Kapacitet goriva 151 l
Masa plovila 1706 kg
Max. broj osoba 8

four winns camci     wour winns camci rs

nazad

linija

osiguranje

STRUKTURA TRUPA

Doživotna konstrukciona garancija trupa i palube odnosi se na prvog vlasnika maloprodaje. Pregledom ovlašćenog dlera o održavanju trupa i konstrukcijskom inženjeringu čini garanciju prenosljivom na drugog vlasnika gde postoje dodatna ograničenja.

osiguranje

KOMPONENTE

Ekskluzivna fabrička garancija pokriva materijal, rad i većinu delova broda tokom tri godine; važe izuzeci. Naši stručnjaci za korisničke usluge koriste najsavremeniju tehnologiju za obradu potraživanja; direktna veza sa zanatlijama / profesionalcima koji proizvode vaš čamac. Originalni delovi i dodaci dostupni su putem našeg namenskog odeljenja za delove i dodanu opremu. Dodatne stavke možete naručiti putem našeg kataloga rezervnih / dodatnih delova.

osiguranje

OSMOZA

Proporcionalna garancija pokriva osmotske mehuriće na trupu tokom pet godina. Naš konstruisani zaštitni sloj Vinil Esther-a ima najbolje dosadašnje rezultate u industriji za minimiziranje stvaranja mehura na trupu - proces konstrukcije koji vam daje mir.

Sajam nautike 2020 g

Sajam nautike, lova i ribolova je specijalizovana manifestacija za plovila svih vrsta, opremu za lov i ribolov, sportove na vodi i ronjenje, nautičku, kamp i outdoor opremu. Među eksponatima Sajma nautike nalaze se ekskluzivne jahte, gliseri, jedrilice, čamci, brodski i vanbrodski motori, nautička i ostala oprema za sportove na vodi, kojima mogu da pozavide i ozbiljne morske mondenske marine i turističke destinacije.

2 – 6. april 2020. Beograd

honda marine srbija

Servis čamaca

U sklopu servisa vršimo:

Reparacijom poliesterskih plovila (plastičnih plovila)
Poliranje
Reparacija plovila poliesterom
Nanošenje antivegetativnog premaza (antialgin)
Zamena daske zrcala (plastičarski radovi)

Zimovnik plovila

Izvlačenje plovila iz vode
Pranje plovila pre ulaska u zimovnik
Konzervacija motora
Poliranje

Oprema za čamce

Servis vrši katalošku prodaju sve vrste opreme za čamce. Postoji mogućnost ugradnje poručene opreme. Možete poručiti upravljački pult i stolice za Vaš čamac.

Zašto ELKO Marine?

Postoji mnogo razloga zašto izabrati ELKO Marine nautički servis. Poznati smo po pouzdanosti i efikasnosti kod pružanja naših usluga. Zapošljavamo vrhunske stručnjake iz oblasti servisiranja vanbrodskih motora, obučeno osoblje za prodaju dodatne opreme i rezervnih delova. ELKO Marine je firma odgovorna za životnu sredinu.

 

 

logo

 

    Kontakt


Milana Vidaka 16a
Futog 21410
Srbija

E mail:
ELKOmarine@gmail.com

Telefoni:
+381 21 893 474
+381 64 112 7 119

 

    Radno vreme


Ponedeljak 09.00 - 16.00
Utorak 09.00 - 16.00
Sreda 09.00 - 16.00
Četvrtak 09.00 - 16.00
Petak 09.00 - 16.00

Subota 09.00 - 14.00
Nedelja - Zatvoreno

 

    Pratite nas


facebook   twiter   instagram  

© 2019 All rights reserved
Dizajn Studio Digital , Novi Sad