elko marine
elko marine logo

Vista 355 Coupe

 

Vista 355 Coupe

Vistu 355 Coupe obavija elegancija i gracioznost u svakom kvartalu, jer njegovo asimetrično šetanje obećava jednostavan prelazak do udobnog sunčanja i slikovite panorame. Savremeno sedište na krmi i obližnji gurmanski centar teše putnike pre nego što sklopiva dvorišna vrata pozdrave svakog gosta u skiperskom domu. Dole, izdašni salon u atrijumu nudi luksuzno sedenje i okupljanja u večernjim satima. Da bi se posvetio porodici, glavni apartman sa punom širinom u pramcu poseduje prozore koji nude morski pejzaž kao i dušek kraljevske veličine koji je sačuvan za privatnost. Da naglasim, sekundarna kabina za dvoje ilustruje neograničeni potencijal za luksuz kompanije Four Winns.

Godine bezbrižne plovidbe
uz garanciju Four Winns

linija

 

Dodatne informacije
Dužina (m) 11.3 m
Širina (m) 3.5 m
Gaz 110 cm
Kapacitet goriva 757 l
Masa plovila 7484 kg
Max. broj osoba 12

four winns camci

nazad

linija

osiguranje

STRUKTURA TRUPA

Doživotna konstrukciona garancija trupa i palube odnosi se na prvog vlasnika maloprodaje. Pregledom ovlašćenog dlera o održavanju trupa i konstrukcijskom inženjeringu čini garanciju prenosljivom na drugog vlasnika gde postoje dodatna ograničenja.

osiguranje

KOMPONENTE

Ekskluzivna fabrička garancija pokriva materijal, rad i većinu delova broda tokom tri godine; važe izuzeci. Naši stručnjaci za korisničke usluge koriste najsavremeniju tehnologiju za obradu potraživanja; direktna veza sa zanatlijama / profesionalcima koji proizvode vaš čamac. Originalni delovi i dodaci dostupni su putem našeg namenskog odeljenja za delove i dodanu opremu. Dodatne stavke možete naručiti putem našeg kataloga rezervnih / dodatnih delova.

osiguranje

OSMOZA

Proporcionalna garancija pokriva osmotske mehuriće na trupu tokom pet godina. Naš konstruisani zaštitni sloj Vinil Esther-a ima najbolje dosadašnje rezultate u industriji za minimiziranje stvaranja mehura na trupu - proces konstrukcije koji vam daje mir.

Sajam nautike 2020 g

Sajam nautike, lova i ribolova je specijalizovana manifestacija za plovila svih vrsta, opremu za lov i ribolov, sportove na vodi i ronjenje, nautičku, kamp i outdoor opremu. Među eksponatima Sajma nautike nalaze se ekskluzivne jahte, gliseri, jedrilice, čamci, brodski i vanbrodski motori, nautička i ostala oprema za sportove na vodi, kojima mogu da pozavide i ozbiljne morske mondenske marine i turističke destinacije.

2 – 6. april 2020. Beograd

honda marine srbija

Servis čamaca

U sklopu servisa vršimo:

Reparacijom poliesterskih plovila (plastičnih plovila)
Poliranje
Reparacija plovila poliesterom
Nanošenje antivegetativnog premaza (antialgin)
Zamena daske zrcala (plastičarski radovi)

Zimovnik plovila

Izvlačenje plovila iz vode
Pranje plovila pre ulaska u zimovnik
Konzervacija motora
Poliranje

Oprema za čamce

Servis vrši katalošku prodaju sve vrste opreme za čamce. Postoji mogućnost ugradnje poručene opreme. Možete poručiti upravljački pult i stolice za Vaš čamac.

Zašto ELKO Marine?

Postoji mnogo razloga zašto izabrati ELKO Marine nautički servis. Poznati smo po pouzdanosti i efikasnosti kod pružanja naših usluga. Zapošljavamo vrhunske stručnjake iz oblasti servisiranja vanbrodskih motora, obučeno osoblje za prodaju dodatne opreme i rezervnih delova. ELKO Marine je firma odgovorna za životnu sredinu.

 

 

logo

 

    Kontakt


Milana Vidaka 16a
Futog 21410
Srbija

E mail:
ELKOmarine@gmail.com

Telefoni:
+381 21 893 474
+381 64 112 7 119

 

    Radno vreme


Ponedeljak 09.00 - 16.00
Utorak 09.00 - 16.00
Sreda 09.00 - 16.00
Četvrtak 09.00 - 16.00
Petak 09.00 - 16.00

Subota 09.00 - 14.00
Nedelja - Zatvoreno

 

    Pratite nas


facebook   twiter   instagram  

© 2019 All rights reserved
Dizajn Studio Digital , Novi Sad