elko marine servis vanbrodskih motora
elko marine
elko marine logo

Servis vanbrodskih motora

Servisiranje motora

Elko Marine je generalni zastupnik i servis za vanbrodske motore marke Honda i Parsun. Takođe firma SZR Elko je sertifikovana za opravku vanbrodskih motora marke Yamaha, Suzuki, Johnson/Evinrude i Tohatsu. Mogućnost porudžbine novih vanbrodskih motora marke Honda i rezervnih delova za sve vrste vanbrodskih motora. Servis vrši zamenu motora staro za novo, tako da se u servisu povremeno mogu pronaći i polovni vanbrodski motori. Za više informacija o polovnim vanbrodskim motorima može se kontaktirati servis.

Kompjuterska dijagnostika vanbrodskih motora

YAMAHA
HONDA
SUZUKI

Konzerviranje motora

Spremno dočekajte zimu. Obavezna konzervacija motora

"Laka" konzervacija:
podrazumeva kozerviranje motora specijalnim tečnostima, koje se ubrizgavaju u usis motora i sprecavaju kondenzaciju vode odnosno korodiranje pokretnik delova motora kao sto su radilica,klipnjace,lezajevi... U ovoj vrsti konzervacije motor se nakon zime raskonzervira jednostavnim paljenjem motora i tečnosti, koja se koristi za konzerviranje,ona sagori zajedno sa gorivom. Nakon par minuta rada motor je spreman za uptrebu. Ova vrsta konzervacije se koristi u slucajevima kada se motor ne koristi u periodu od 3 do 12 meseci.

"Puna" konzervacija:
podrazumeva detaljno konzerviranje motora specijalnim mastima, od menjača , preko klešta, pa sve do motora. Razlikuje se od "lake" konzervacije u tome što motor može da "stoji" (da se ne koristi) 12 meseci pa i više godina.

logo

linija

Sajam nautike 2019 g

Sajam nautike, lova i ribolova je specijalizovana manifestacija za plovila svih vrsta, opremu za lov i ribolov, sportove na vodi i ronjenje, nautičku, kamp i outdoor opremu. Među eksponatima Sajma nautike nalaze se ekskluzivne jahte, gliseri, jedrilice, čamci, brodski i vanbrodski motori, nautička i ostala oprema za sportove na vodi, kojima mogu da pozavide i ozbiljne morske mondenske marine i turističke destinacije.

1 – 5. mart 2019. Beograd

honda marine srbija

Servis čamaca

U sklopu servisa vršimo:

Reparacijom poliesterskih plovila (plastičnih plovila)
Poliranje
Reparacija plovila poliesterom
Nanošenje antivegetativnog premaza (antialgin)
Zamena daske zrcala (plastičarski radovi)

Zimovnik plovila

Izvlačenje plovila iz vode
Pranje plovila pre ulaska u zimovnik
Konzervacija motora
Poliranje

Oprema za čamce

Servis vrši katalošku prodaju sve vrste opreme za čamce. Postoji mogućnost ugradnje poručene opreme. Možete poručiti upravljački pult i stolice za Vaš čamac.

Zašto Elko Marine?

Postoji mnogo razloga zašto izabrati Elko Marine nautički servis. Poznati smo po pouzdanosti i efikasnosti kod pružanja naših usluga. Zapošljavamo vrhunske stručnjake iz oblasti servisiranja vanbrodskih motora, obučeno osoblje za prodaju dodatne opreme i rezervnih delova. Elko Marine je firma odgovorna za životnu sredinu.

 

logo honda

 

logo

 

    Kontakt


Milana Vidaka 16a
Futog 21410
Srbija

E mail:
elkomarine@gmail.com

Telefoni:
+381 21 893 474
+381 64 112 7 119

 

    Radno vreme


Ponedeljak 08.30 - 16.30
Utorak 08.30 - 16.30
Sreda 08.30 - 16.30
Četvrtak 08.30 - 16.30
Petak 08.30 - 16.30

Subota - Zatvoreno
Nedelja - Zatvoreno

 

    Pratite nas


facebook   twiter   instagram  

© 2019 All rights reserved
Dizajn Studio Digital , Novi Sad